25-05: Graauwrock

GraauwRock is een (inmiddels) jaarlijks terugkerend "open air" festival op de voetbalvelden van vv Graauw nabij het Zeeuws-Vlaamse Hulst. Het festival is een samenwerking tussen de verenigingen vv Graauw en vv IZV uit Kloosterzande.

Iedere editie wordt er een podium geboden aan beginnende, talentvolle bands. De dag voorafgaand aan het festival strijden acht bands in de zogenaamde Road to GraauwRock om een optreden op het festival. GraauwRock wordt georganiseerd door een vijftigtal enthousiaste vrijwilligers en wordt ieder jaar mogelijk gemaakt door de ondersteuning van sponsors. De eerstvolgende editie van GraauwRock is op 24 en 25 Mei 2017.

  • LOCATIE: VV Grauw
  • STAD: Hulst
  • WEBSITE: http://www.graauwrock.nl
  • LINE UP: Daredevils, The Brightt, BelgianQuoBand, Lucas Hamming, Mooi Wark, Luminize

Luister de hele dag dancehits uit de 90s, 00s en dancehits van nu en binnenkort. Win ook tickets of luister naar uittips, de hele dag lekkere dancemuziek en thema half uren met specials. Ga snel naar www.danceradio1.nl

Flyer

Maak kans op 2 tickets! Vul alle gegevens in. Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht per mail over hun gewonnen prijs. Na aanmelding ontvangt u voortaan ook onze nieuwsbrief. Uw e-mailadres wordt niet aan derden gegeven.

Like us en maak kans op extra prijzen:

Referenties Links Contact Nieuwsbrief Doe mee! (spelregels'

Ticketswinnen.eu is een EB Medianet productie