12-05 t/m 14-05: Healing Garden

Van 12 tot 14 mei 2017 tovert Healing Garden het Erkemederstrand onder Zeewolde om tot een tuin vol verrassingen. Tijdens het Healing Garden festival kunnen bezoekers van alle leeftijden (met een maximum van 500 per dag) op een toegankelijke manier kennis maken met verantwoorde alternatieven op het gebied van mind, body, soul en spirit.

Een spiritueel festival zonder zweverig te zijn. Dat betekent een heel weekend lang inspirerende workshops en lezingen, yoga, meditatie en wellness, maar ook: de lekkerste biologische hapjes en drankjes, live acts en dansen op de beats van bijvoorbeeld DJ ISIS.

  • LOCATIE: Erkemederstrand
  • STAD: Zeewolde
  • WEBSITE: http://healinggarden.nl/
  • LINE UP: Overdag kunnen bezoekers heerlijk wegzakken in de kussens voor het podium van de mainstage en wegdromen bij de klanken van fluiten, drums, didgeridoo’s of anders instrumenten. Meesterlijke verhalenvertellers, zoals Willem de Ridder, nemen je mee op fantastische avonturen. ’s Avonds zorgen onder andere DJ ISIS, DJ Martyn Zij en Kareem Raïhani voor het feestje rond het kampvuur.

Luister de hele dag dancehits uit de 90s, 00s en dancehits van nu en binnenkort. Win ook tickets of luister naar uittips, de hele dag lekkere dancemuziek en thema half uren met specials. Ga snel naar www.danceradio1.nl

Maak kans op 2 tickets! Vul alle gegevens in. Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht per mail over hun gewonnen prijs. Na aanmelding ontvangt u voortaan ook onze nieuwsbrief. Uw e-mailadres wordt niet aan derden gegeven.

Like us en maak kans op extra prijzen:

ALLE WINACTIES

Referenties Links Contact Nieuwsbrief Doe mee! (spelregels'

Ticketswinnen.eu is een EB Medianet productie