25-05 t/m 28-05: Helvoirtsweekend

Helvoirts Weekend is een activiteit die in 2017 voor het 40e jaar door een groep vrijwilligers op touw wordt gezet om het jeugd en jongerenwerk van Helvoirt financieel te ondersteunen. Ook wordt er een deel van de opbrengst gebruikt voor het onderhoud van Jeugdhuis D'n Inbreng, het onderkomen van de drie aangesloten verenigingen.
Jaarlijks komen er ruim 30.000 bezoekers naar Helvoirt voor het evenement dat telkens gehouden wordt tijdens het Hemelvaartweekend.

  • LOCATIE: Jonge van Zwijnsbergenstraat
  • STAD: Helvoirt
  • WEBSITE: http://www.helvoirtsweekend.nl/
  • LINE UP: vlooienmarkt, jaarmarkt, kindermarkt, open podium, maxi cozy, family sunday, open podium
  • Donderdag: De Lievelings DJ’s van je zusje, Sirens, Art Inc., Tomcio
  • Vrijdag: Partysquad, The Allstarz, Band Baby Blue, Lampegastuh, DJ T&T
  • Zaterdag: BZB, Party DJ Bart, Kennèh, De Alpenzusjes, Tim Schalkx, DJ Tomba, Het Feestteam

Luister de hele dag dancehits uit de 90s, 00s en dancehits van nu en binnenkort. Win ook tickets of luister naar uittips, de hele dag lekkere dancemuziek en thema half uren met specials. Ga snel naar www.danceradio1.nl

Maak kans op 2 tickets voor vrijdag en of zondag! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

Hoe werkt het

1. Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wil deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief ontvangt (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.

ALLE WINACTIES

Social

Referenties Links Contact Nieuwsbrief (archief) Doe mee! spelregels

Ticketswinnen.eu is een EB Medianet productie