01-06 t/m 05-06: Oranjewoud Festival

Laat je vijf dagen lang meevoeren door betoverende klanken op onverwachte plekken in een beeldschoon Oranjewoud. Ruim 120 musici staan van het krieken van de dag tot in de late uurtjes voor je klaar.

Liefhebbers van klassieke muziek mogen het kaarslichtconcert door pianist Erico Pace absoluut niet missen of de Schubertiade van het wereldberoemde Trio Wanderer. Hou je van avontuur? Dan is de ritmische safari tijdens het Bosconcert door Tatiana Koleva wel iets voor jou. Of de Nacht van het Park met het Middernachtconcert door zangeres Nora Fischer. Met het hele gezin bezoek je natuurlijk de gratis Proeftuin. Daar kun je in een paradijselijke omgeving ontspannen bij de fijnste bands en de beste musici. De kinderen niet weg te slaan uit ’t Proevertje en je kunt er genieten van de heerlijkste gerechten. Iedereen trouwens.

  • LOCATIE: Amstelpark
  • STAD: Heerenveen
  • WEBSITE: oranjewoudfestival.nl
  • LINE UP: Klassiek, Concerten, Yoga, De Proeftuin, Nacht van het Park

Luister de hele dag dancehits uit de 90s, 00s en dancehits van nu en binnenkort. Win ook tickets of luister naar uittips, de hele dag lekkere dancemuziek en thema half uren met specials. Ga snel naar www.danceradio1.nl

Voor 2 voorstellingen geven we kaarten weg, maak de keuze voor welke voorstelling je voorkeur uit gaat! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

Hoe werkt het

1. Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wil deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief ontvangt (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.

ALLE WINACTIES

Social

Referenties Links Contact Nieuwsbrief (archief) Doe mee! spelregels

Ticketswinnen.eu is een EB Medianet productie