02-06 t/m 04-06: Zwolle Unlimited

Drie dagen vol verhalen, straattheater en muziek. En op zondag de Zwolse boekenmarkt.
Zwolle Unlimited heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een beeldbepalend festival op het gebied van internationaal en nationaal verteltheater, en de daaraan verwante taaldisciplines. Met top internationaal straattheater en met een fijne neus voor muziek als verpozende programmering rondom de verhalen. Dit alles gebracht in de intieme, sfeervolle setting van de historische binnenstad van Zwolle. Geen festival ‘uit pakjes en zakjes’, maar ‘bereid’ met pure, natuurlijke ingrediënten oftewel: de ambachtelijke, pure kunst.

Waardebepaling achteraf
U geeft wat het u waard is geweest, niets meer maar ook niets minder. Mensen betalen op Zwolle Unlimited naar draagkracht. Het is met nadruk geen gratis festival, want we willen dat u, het publiek beseft dat ook kunst en cultuur een prijs heeft, maar we leggen de verantwoordelijkheid voor die waardebepaling bij uzelf neer.
Met de festivalmunt betaalt u de horeca op het festival.
Bij alle voorstellingen kunt u zowel met de festivalmunt als met contant geld betalen. U geeft aan het einde van elke voorstelling wat het ú waard is geweest; niets meer, maar ook niets minder. Reserveren vooraf is niet mogelijk.

  • LOCATIE: Centrum
  • STAD: Zwolle
  • WEBSITE: www.zwolleunlimited.nl
  • LINE UP: Straattheater, bands, muzikanten, workshops, kinderplein, boekenmarkt, timetable festival

Luister de hele dag dancehits uit de 90s, 00s en dancehits van nu en binnenkort. Win ook tickets of luister naar uittips, de hele dag lekkere dancemuziek en thema half uren met specials. Ga snel naar www.danceradio1.nl

Zwolle Unlimited werkt met waardebepaling achteraf, men kan niet reserveren en kunnen dus ook geen tickets verloten, wel geven we een aantal gratis munten weg als prijs. Deze munten kunt u gebruiken om consumpties aan te schaffen of voorstellingen mee te betalen. Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

Hoe werkt het

1. Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wil deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief ontvangt (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.

ALLE WINACTIES

Social

Referenties Links Contact Nieuwsbrief (archief) Doe mee! spelregels

Ticketswinnen.eu is een EB Medianet productie